ZwangerConnect

Ontspannen bevallen kun je leren Dat leer je niet in één les, of een dag. Dat is een proces waarin je leert luisteren naar je lichaam.

Even een momentje voor jezelf tijdens het bijzondere proces van 'zwanger zijn'. Dat is wat ik jullie wil bieden in de Cursus ZwangerConnect.

Elke les is er de ruimte om jouw bijzondere momenten in de zwangerschap te delen of om een vragen te stellen over de veranderingen in je lichaam.

Daarnaast leer ik jullie om de leiding te nemen over je bevalling. Door een goede ademhalingstechniek, verschillende houdingen en informatie over het proces van de bevalling.

Tegenwoordig hebben we weinig tijd om pauze te nemen, en kan een zwangerschap voorbij vliegen. Daarom is er in de lessen ruimte voor ontspanning door middel van makkelijke yoga-oefeningen en een eindontspanning.

De cursus bestaat uit 6 lessen van 1,5-2 uur, daarnaast ontvang je nog verschillende geluidsfragmenten om thuis mee te oefenen.

Volg je een centering pregnancy traject dan sluit de cursus goed aan. De cursus is gericht op ontspanning en vertrouwen in jezelf.

Een leuke en goede aanvulling op deze cursus is de workshop of cursus 'bevallen is teamsport'.

Cursusdata:

  • 29 augustus; 5 september; 12 september; 19 september; 26 september; 10 oktober (6 dinsdagen; de les start om 19:15 LET OP: geen les op 3 oktober)
  • 16 oktober; 23 oktober, 30 oktober, 6 november; 13 november, 20 november (6 maandagen aaneensluitend, de les start om 19:15)
  • 14 november, 21 november, 28 november, 5 december, 12 december, 19 december (6 aaneensluitende dinsdagen; de les start om 19:15)

De cursus start vanaf 3 deelnemers; indien de cursus niet door kan gaan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Zijn de tijden voor jouw niet passend, of komt het niet uit met je zwangerschapstermijn? Neem even contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.