Gedeeltelijke Zwangerschapsmassage

Een zwangerschap is soms belastend van lichaam en geest. Gun je zelf een moment van ontspanning.

Heerlijk even een moment voor jouw en je baby in een rustige omgeving. Een massage tijdens je zwangerschap heeft vele voordelen. zo kun je vaak beter slapen, geeft het verlichting van pijn en zorgt een massage voor een betere bloedcirculatie.

Ook komt je lichaam in complete ontspanning door een massage. Het hormoon oxytocine komt vrij wat zorg voor een lagere bloeddruk en een rustige ademhaling. oxytocine zorgt ook voor herstel in je lichaam en speelt een belangrijke rol tijdens de bevalling.

Een massage heeft effect op je baby, je baby zal de rust en de voordelen van het hormoon oxytocine ook ervaren. Sommige baby's worden heel druk andere juist heel rustig.

Ben je van nature iemand die graag de controle houd? Dan kan een massage ook een goede voorbereiding zijn op de bevalling. De controle loslaten tijdens de bevalling maakt dat je snel en met minder pijn bevalt. Bij een massage leer je los te laten, en ervaar je het gevoel dat dit geeft.

anders dan bij de Volledige Zwangerschapsmassage kun je hier kiezen voor een deelmassage bijvoorbeeld je benen of juist je rug.

Graag nodig ik je uit in mijn studio voor jouw ontspanningmoment. Voorafgaand aan de massage kun je wensen aangeven.

We zullen de Massage in overleg inplannen, aangepast op jouw agenda.

  • Avond en weekend toeslag van 10,-
  • Liever een massage aan huis dat kan ook, met een extra vergoeding van 10,-