ZwangerConnect

Ontspannen bevallen kun je leren Dat leer je niet in één les, of een dag. Dat is een proces waarin je leert luisteren naar je lichaam.

Even een momentje voor jezelf tijdens het bijzondere proces van 'zwanger zijn'. Dat is wat ik jullie wil bieden in de Cursus ZwangerConnect.

Elke les is er de ruimte om jouw bijzondere momenten in de zwangerschap te delen of om een vragen te stellen over de veranderingen in je lichaam.

Daarnaast leer ik jullie om de leiding te nemen over je bevalling. Door een goede ademhalingstechniek, verschillende houdingen en informatie over het proces van de bevalling.

Tegenwoodig hebben we weinig tijd om pauze te nemen, en kan een zwangerschap voorbij vliegen. Daarom is er in de lessen ruimte voor ontspanning door middel van makkelijke yoga-oefeningen en een eindontspanning.

De cursus bestaat uit 6 lessen van 1-1,5 uur, daarnaast ontvang je nog verschillende geluidsfragmenten om thuis mee te oefenen.

Een leuke en goede aanvulling op deze cursus is een Workshop 'bevallen is teamsport'. Kijk voor het aanbod bij Workshops.

Eerst even kijken of het iets voor je is? Boek dan eerst een proefles (kijk bij proefles).

Wanneer je kraamzorg hebt bij kraamzorg DAT kun je 50,- korting krijgen, dit bedrag ontvang je achteraf terug.

Cursusdata (cursus start bij minimaal 3 aanmeldingen) :

Start 13 november tot 18 december (elke zaterdagochtend van 09:30 - 11:30), voldoende aanmelding cursus gaat door! nog 2 plekken beschikbaar