Proefles ZwangerConnect

Ontspannen bevallen dat kun je leren! Geïnteresseerd in de lessen, maar wil je eerst weten of het bij je past? Boek een proefles en proef de sfeer.

Even een momentje voor jezelf tijdens het bijzondere proces van 'zwanger zijn'. Dat is wat ik jullie wil bieden in de wekelijkse lessen van ZwangerConnect 'Basics'.

elke les is er de ruimte om jouw bijzondere momenten in de zwangerschap te delen of om een vragen te stellen over de veranderingen in je lichaam.

Daarnaast leer ik jullie om de leiding te nemen over je bevalling. Door een goede ademhalingstechniek, verschillende houdingen en informatie over het proces van de bevalling.

Tegenwoodig hebben we weinig tijd om pauze te nemen, en kan een zwangerschap voorbij vliegen. Daarom is er in de lessen ruimte voor ontspanning door middel van makkelijke yoga-oefeningen en een eindontspanning.

Doe een keer vrijblijvend mee!

Cursusdata:

je krijgt de datum voor je proefles per mail, bij voorkeur vind deze plaats aan het begin van een cursus ZwangerConnect. Indien mogelijk sluit je aan bij een bestaande cursus ZwangerConnect.