Workshop bevallen is teamsport

In een dagdeel samen voorbereid op de bevalling, de cursus bevat praktische informatie en handvaten voor tijdens de bevalling. En jullie ontmoeten andere zwangeren stellen.

Over het algemeen kies je samen voor een kindje en is het ook fijn om je hier samen op voor te bereiden. Je partner kan tijdens de bevalling meer voor je betekenen dan je in eerste instantie denkt. Een goede steun tijdens de bevalling is cruciaal. De begeleiding vanuit de verloskundige of het ziekenhuis is niet constant, je hebt dus iemand nodig die je door de moeilijke momenten heen trekt. Maar je wil ook iemand die je wensen kenbaar kan maken als je in je baringsproces zit. Tijdens de Workshop leer ik jullie hoe je de weeën kan opvangen, met verschillende houdingen en massagetechnieken. Ook zal ik bepaalde situaties bespreken, zoals ‘wat als de weeën stoppen’ of hoe te handelen als kindje niet optimaal ligt. Daarnaast leg ik het baringsproces uit zodat jullie weten wat er gebeurt tijdens de bevalling en de moeilijke momenten kennen.

EXTRA: Tijdens de workshop van een dagdeel is er meer aandacht voor beleving van pijn en hoe hiermee om te gaan. Daarnaast zal ik ingaan op; wat te doen als de bevalling anders loopt dan verwacht.

Wanneer je lessen volgt bij de cursus Mamafit(Fysiofit) of wanneer je al lessen volgt via ZwangerConnect betaal je slechts 75,- voor de workshop 'bevallen is teamsport' ( het verschil ontvang je achteraf terug)

Wanneer je kraamzorg hebt bij kraamzorg DAT kun je 50,- korting krijgen, dit bedrag ontvang je achteraf terug.