Workshop 'bevallen is teamsport'

Samen voorbereid op de bevalling, de cursus bevat praktische informatie en handvaten voor tijdens de bevalling. En jullie ontmoeten andere zwangeren stellen.

Over het algemeen kies je samen voor een kindje en is het ook fijn om je hier samen op voor te bereiden. Je partner kan tijdens de bevalling meer voor je betekenen dan je in eerste instantie denkt. Een goede steun tijdens de bevalling is cruciaal. De begeleiding vanuit de verloskundige of het ziekenhuis is niet constant, je hebt dus iemand nodig die je door de moeilijke momenten heen trekt. Maar je wil ook iemand die je wensen kenbaar kan maken als je in je baringsproces zit. Tijdens de Workshop leer ik jullie hoe je de weeën kan opvangen, met verschillende houdingen en massagetechnieken. Ook zal ik bepaalde situaties bespreken, zoals ‘wat als de weeën stoppen’ of hoe te handelen als kindje niet optimaal ligt. Daarnaast leg ik het baringsproces uit zodat jullie weten wat er gebeurt tijdens de bevalling en de moeilijke momenten kennen.

nieuwe data:

  • zondag 24 september 10:00 --> nog 3 plekken
  • zaterdag 9 december 10:00--> nog 5 plekken

De workshop duurt ongeveer 2 uur 

Workshop start vanaf 3 stellen; indien er niet voldoende stellen zijn voor de cursus zoeken we samen naar een passende oplossing.

Zijn de tijden voor jouw niet passend, of komt het niet uit met je zwangerschapstermijn? Neem even contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.