Privé workshop

Samen voorbereidt in één dagdeel. De cursus bevat praktische informatie en handvaten voor tijdens de bevalling. privé met alle aandacht en ruimte voor jullie inbreng.

Over het algemeen kies je samen voor een kindje en is het ook fijn om je hier samen op voor te bereiden. Je partner kan tijdens de bevalling meer voor je betekenen dan je in eerste instantie denkt. Een goede steun tijdens de bevalling is cruciaal. De begeleiding vanuit de verloskundige of het ziekenhuis is niet constant, je hebt dus iemand nodig die je door de moeilijke momenten heen trekt. Maar je wil ook iemand die je wensen kenbaar kan maken als je in je baringsproces zit. Tijdens de workshop leer ik jullie hoe je de weeën kan opvangen, met verschillende houdingen en massagetechnieken. Ook zal ik bepaalde situaties bespreken, zoals ‘wat als de weeën stoppen’ of hoe te handelen als kindje niet optimaal ligt. Daarnaast leg ik het baringsproces uit zodat jullie weten wat er gebeurt tijdens de bevalling en de moeilijke momenten kennen. Verder leer ik jullie een ademhalingstechniek aan, waarbij de partner kan ondersteunen.

EXTRA: Tijdens de workshop van een dagdeel is er meer aandacht voor beleving van pijn en hoe hiermee om te gaan. Daarnaast zal ik ingaan op; wat te doen als de bevalling anders loopt dan verwacht.

Wanneer je kraamzorg hebt bij kraamzorg DAT kun je 50,- korting krijgen, dit bedrag ontvang je achteraf terug.

Privé

Wanneer jullie kiezen voor een privé Workshop zullen we samen een moment plannen wanneer deze plaats kan vinden.