Korte workshop 'bevallen is teamsport'

Volg deze praktische en nuchtere cursus. Leer vertrouwen te hebben in elkaar en zet samen jullie kindje op de wereld. Bevallen doe je samen!

Over het algemeen kies je samen voor een kindje en is het ook fijn om je hier samen op voor te bereiden. Je partner kan tijdens de bevalling meer voor je betekenen dan je in eerste instantie denkt. Een goede steun tijdens de bevalling is cruciaal. De begeleiding vanuit de verloskundige of het ziekenhuis is niet constant, je hebt dus iemand nodig die je door de moeilijke momenten heen trekt. Maar je wil ook iemand die je wensen kenbaar kan maken als je in je baringsproces zit. Tijdens de workshop leer ik jullie hoe je de weeën kan opvangen, met verschillende houdingen en massagetechnieken. Ook zal ik bepaalde situaties bespreken, zoals ‘wat als de weeën stoppen’ of hoe te handelen als kindje niet optimaal ligt. Daarnaast leg ik het baringsproces uit zodat jullie weten wat er gebeurt tijdens de bevalling en de moeilijke momenten kennen.

TIJDENS DE AVONDWORKSHOP; Ligt de nadruk op de rol van je partner. Dit kan ook een moeder of vriendin zijn die bij de bevalling gaat ondersteunen. Er zal minder diep worden ingegaan op pijnbeveling en een goede ademaling tijdens de bevalling.

Deze workshop is met name geschikt als je ook een andere vorm van voorbereiding volgt door middel van een boek of de wekelijke lessen ZwangerConnect. Ben je al een keer bevallen? dan is dit een mooie opfriscursus.

Wanneer je lessen volgt bij de cursus Mamafit(Fysiofit) of wanneer je al lessen volgt via ZwangerConnect betaal je slechts 39,- voor de workshop 'bevallen is teamsport' ( het verschil ontvang je achteraf terug)

Wanneer je kraamzorg hebt bij kraamzorg DAT kun je 50,- korting krijgen, dit bedrag ontvang je achteraf terug.

Data:

  • Donderdag 2 december
    • van 19:30 tot 21:00