vergoeding

worden de cursussen en workshops gedeeltelijk vergoed ?

4 August, 2020

Word de cursus vergoed, vraag jij je misschien af!

Dit verschilt per verzekering. Ik heb een geprobeerd om het voor jullie uit te zoeken. Dit bleek nog niet zo makkelijk. Over het algemeen geld dat er alleen vergoeding is in de aanvullende pakketten. Bij de ene verzekering zijn strengere eisen als bij de andere.

Voor nu weet ik dat CZ de zwangerschapscursus vergoed in de aanvullende pakketten. Mijn facturen voldoen ook aan de eisen voor een vergoeding bij CZ. Je kunt het bedrag pas terugvragen na afloop van de cursus.

Ik ben nog in gesprek met de andere verzekeringen. Als ik meer weet kun je dat hier bij de blogs vinden.

Mocht je een aanvullende verzekering hebben en worden zwangerschapscursussen vergoed, neem dan even contact op met de verzekering voor de voorwaarden.


Liefdevolle groet,

Antje Machen