nieuwe samenwerking

sinds kort samenwerking tussen Antje Machen Zwangerschap en Fysiofit. elkaar verstreken om jullie jonge ouders beter te helpen.

wij Antje Machen Zwangerschapsadvies en de bekkenfysiothapeut van fysiofit Danielle Maas zijn al een tijdje met elkaar in gesprek hoe we elkaar kunnen helpen. en vooral hoe we jullie kunnen helpen om jullie nog beter voor te bereiden op jullie bevalling. dit zou begin Januari al van start gaan maar door de conona maatregelen hebben we dit uitgesteld tot na de lockdown.

We hebben veel leuke ideeen maar in eerste intantie zullen we gastlessen bij elkaar verzorgen. Zou hebben jullie het beste van twee werelden. Ik met mijn verloskundige achtergrond en Danielle die gespecialiseerd in bekkenbodem en zwangerschap vanuit de fysiotherapie.

Ook de collega van Danielle, Carina kinderfysiotherapeut zal een bijdrage leveren. zij zal onder andere uitleg geven over ergonomisch dragen. Ik op mijn buurt zal babymassage geven tijdens consulten van Carina of zij kan jullie doorverwijzen naar mij.

al met al leuk nieuws, wil je hier meer over weten mail of bel gerust!