De start

De website is af, mijn locatie is bijna verbouwd en ik ben begonnen met het verspreiden van mijn visitekaartjes. Antje Machen Zwangerschapsadvies is een feit. Begin juni wil ik starten met het aanbieden van lessen in mijn studio. Natuurlijk afhankelijk van de Coronacrisis maatregelen. Zoals je op de website hebt kunnen lezen ga ik ook lessen online aanbieden. Hier zal ik in de loop van mei mee starten. Ook voor privélessen kun je mij per mail benaderen. Voorlopig zal ik dit aanbieden via videobellen. Voor de groepslessen wil ik starten met een groep op de dinsdag avond van 18:30-20:00. Wil jij als één van de eersten je voorbeiden op een ontspannen bevalling, via Antje Machen Zwangerschapsadvies? Meld je dan aan en ik bied je een aantrekkelijke startaanbieding.

26 April, 2020

Antje Machen Zwangerschapsadvies is een feit.

groepslessen starten in juni op de dinsdagavond van 18:30-20:00. Afhankelijk van de coronamaatregelen online of in de nieuwe studio.

jasbdabsjdbh

liever een privéles dat kan ook, voorlopig via videobellen. zodra de coronamaarregelen het toelaten op locatie.

meld je dan aan en ik bied je een mooie startersaanbieding.