BabyConnect 'op maat'

BabyConnect op maat bied oplossing voor baby die overstrekken, baby's met een voorkeursligging of bij darmkrampjes.

Heb je een onrustige baby, een baby die overstrekt of een baby met een voorkeursligging? Is er maar geen oplossing te vinden voor dramkrampjes?

Babymassage kan vaak een oplossing bieden voor deze problemen. In twee of meer lessen leer ik jullie bewezen effectieve technieken die een goede aanvulling zijn op de zorg die je ontvangt bij het consultatiebureau, de fysiotherapeut of osteopaat.

Het is mogelijk om dit pakket los af te nemen of als aanvulling op een van de bovenstaande pakketten. Een consult 'op maat’ is altijd privé. Op die manier kan ik de baby optimaal observeren en de technieken aanpassen op wat ik zie.

Een waardevolle aanvulling naast fysiotherapie of behandeling bij een osteopaat.

Antje Machen Zwangerschapsadvies werkt samen met Fysiofit. Het is mogelijk de afspraak bij Fysiofit te laten plaatsvinden. U ontvangt dan tevens een korting van 25%, deze korting geld ook als u naast de behandeling bij Fysiofit gebruik wil maken van een consult via livestream of bij mij in de studio.

(De korting van 25% ontvangt u later retour o.b.v afgenomen producten, graag ontvang ik een bewijs van behandeling bij fysiofit door middel van een rekening of afsprakenkaart)