Algemene voorwaarden

De lessen:

De lessen vinden plaats in vaste groepen op een vaste dag en tijd. Het is niet mogelijk om te wisselen van dag. Het advies is om minimaal 10 lessen af te nemen. Voor een optimaal resultaat is het advies om 12-16 lessen af te nemen. Je kunt het beste starten rond 16-20 weken. Je mag lessen afnemen tot 38 weken. Indien je niet kunt deelnemen aan de lessen vanwege zwangerschapscomplicaties waardoor je in het ziekenhuis ligt, of wanneer je eerder bevalt krijg je het geld van de gemiste lessen terug. In alle andere gevallen krijg je geen lesgeld terug.

Afmelden:

Indien je niet kunt komen meld je dan af via info@antjemachen.nl of een bericht naar 06-13487628. Je mag één les inhalen tijdens je lessenreeks, indien je meer dan één keer afwezig bent vervallen deze lessen. Voor de workshops en privélessen geldt afmelden minimaal 24 uur voor aanvang van de workshop of afspraak, dan krijg je het volledige bedrag terug. Later afgemeld betekent geen teruggave van betaling, tenzij je afmelding is vanwege zwangerschapscomplicaties waardoor je in het ziekenhuis ligt, of wanneer je eerder bevalt.

Vakantie en ziekte:

Indien Antje Machen Zwangerschapsadvies dicht is door vakantie, wordt dit tijdig doorgegeven. In principe worden de lessen niet overgenomen door andere docenten. Mocht dit toch het geval zijn, dan hoor je dit de les voorafgaand aan de les die vervangen wordt.

Indien ik geen les kan geven door ziekte laat ik dit weten per WhatsApp en mail. Uiteraard laat ik dit zo vroeg mogelijk weten.

Eigen gezondheid:

Je bent zelf verantwoordelijk voor je lichaam en gezondheid. Ken je grenzen en ga hier niet overheen. De lessen zijn met veel zorg samengesteld en aangepast op de zwangerschap. Voelt een bepaalde houding niet goed, sla deze dan over. Heb je bekkenklachten of andere problemen, geef dit dan aan het begin van de les aan en zoek ook de juiste hulp bij je verloskundige of fysiotherapeut.

Meedoen aan de lessen geschiedt geheel op eigen risico. Eventuele schade en daaruit voortvloeiende kosten zijn geheel voor eigen rekening. Antje Machen Zwangerschapsadvies zal worden gevrijwaard voor alle aanspraken ten deze.

Privacy:

Al je personele gegevens worden veilig bewaard en niet doorgegeven aan derden. Voor foto’s plaatsen op Instagram en Facebook wordt toestemming gevraagd. Elke groep krijgt een WhatsApp groep voor babynieuws, deze is uitdrukkelijk bedoeld voor babynieuws en wijzigingen in lessen. Je mag je hier ook afmelden mocht je verhinderd zijn bij een les. Indien je niet wilt deelnemen aan de WhatsApp groep kun je dit aangegeven. Voor overige informatie over mijn privacy- en cookiebeleid, zie: privacy- en cookiebeleid.